Award

De Award: een uniek jaarprogramma

De Award geeft een enorme impuls aan je persoonlijke en zakelijke groei! Daar zijn de Young Captains het unaniem over eens. In korte tijd bouw je een interessant nieuw zakelijk netwerk, zo ervaren de winnaars. Het zakelijk leven voor en na het winnen van deze prijs is wezenlijk anders geworden en verrijkt zeer beslist.

Aanmoediging en toegang maakt de Young Captain Award tot een uniek concept.

Een uniek jaarprogramma, dat de carrière verbreedt en in een stroomversnelling brengt. Voor de Young Captain opent het vele deuren, en dat op een relatief vroeg moment in diens loopbaan.

Het jaarprogramma ligt in grote lijnen vast. De Young Captain bepaalt in overleg met de stichting zelf de nadere invulling en timing van de onderdelen.

De Young Captain Award

Waarom meedoen voor jou en je bedrijf unieke kansen biedt!

Young Captain Award finalisten 2022

Finalisten Young Captain Award 2022

Jaarprogramma winnaar Young Captain Award

De winnaar van de Young Captain Award wacht een boeiend jaarprogramma, waarlangs de Young Captain wordt geïntroduceerd in netwerken van vooraanstaand zakelijk niveau en een bijdrage wordt gegeven aan verdere persoonlijke leiderschapsontwikkeling.
Nyenrode Business Universiteit, academisch partner van het initiatief, nodigt de Young Captain uit deel te nemen aan het meer dan prestigieuze New Board Program. Verder ontwikkelkansen worden ook geboden door een issue management media training door partner bij het initiatief, Hill + Knowlton Strategies.

Daarnaast zal hij/zij worden uitgenodigd als gastspreker op onder meer de jaarlijkse conferentie Oud Poelgeest van KPMG. Ook zal de winnaar deel uitmaken van de jury voor de Award en zo betrokken zijn bij de verkiezing van zijn/haar opvolger.
Samen met de twee finalisten treedt de Young Captain toe tot het bijzondere alumni netwerk Young Captain.
In de loop van het jaar zal in overleg met de Young Captain worden gezocht naar andere kansen tot verbreding van de persoonlijke ontwikkeling.

Radio Kootwijk

Capital C

De uitreiking van de Young Captain Award 2022 vindt plaats in de oude Diamant beurs, nu Capital C.

De gevleugelde sandaal van Hermes

Gevleugelde Sandaal van Chris Tap

Een krachtige sculptuur van Chris Tap

Als symbool voor zijn ambitie ontvangt de winnaar 'De gevleugelde sandaal van Hermes'. De Amsterdamse beeldhouwer Chris Tap maakte de sculptuur. De sandaal is het toonbeeld van iemand die tot grote hoogte stijgt. Tap vormde de voet en de vleugel met uiterste precisie. De voet straalt een enorme kracht uit.

Naar de criteria Volgende

Lees meer over de criteria voor het voordragen van een kandidaat.