Award

De Award: een uniek jaarprogramma

De Award geeft een enorme impuls aan je persoonlijke en zakelijke groei! Daar zijn de Young Captains het unaniem over eens. In korte tijd bouw je een interessant nieuw zakelijk netwerk, zo ervaren de winnaars. Het zakelijk leven voor en na het winnen van deze prijs is wezenlijk anders geworden en verrijkt zeer beslist.
Aanmoediging en toegang maakt de Young Captain Award tot een uniek concept.

Een uniek jaarprogramma, dat de carrière verbreedt en in een stroomversnelling brengt. Voor de Young Captain opent het vele deuren, en dat op een relatief vroeg moment in diens loopbaan.

Het jaarprogramma ligt in grote lijnen vast. De Young Captain bepaalt in overleg met de stichting zelf de nadere invulling en timing van de onderdelen.

De Young Captain Award

Waarom meedoen voor jou en je bedrijf unieke kansen biedt!

Young Captain Award finalisten 2019

Finalisten Young Captain Award 2019

Young Captain Award & Young Captains Program 2017

Jaarprogramma winnaar Young Captain Award

  • Deelname als speciale gast aan een handelsmissie van de Minister van Economische Zaken of de Minister van Buitenlandse Handel. De keuze wordt in onderling overleg gemaakt.
  • Deelname aan het New Board Program van Nyenrode Business Universiteit.
  • Publiciteit in de media van de Telegraaf Media Groep in de vorm van journalistieke aandacht en een eigen column in de Telegraaf online.
  • Opening van de beurshandel door het luiden van de gong, bij NYSE Euronext op Beursplein 5 Amsterdam, daags na de uitreiking van de Award.
  • Gast tijdens de jaarlijkse prestigieuze conferentie van KPMG/Unisys in Saint Paul de Vence.
  • Gastcollege over zakelijk leiderschap voor MBA-studenten aan het Johan Cruyff Institute en lid van de Dragons Den als beoordelaar van afstudeerprojecten.
  • Introducties op netwerkbijeenkomsten van vooraanstaand zakelijk niveau.
  • Lid Jury Young Captain Award voor de komende verkiezing.
  • Lid van het Young Captain Award Alumni netwerk.
  • Individuele ontmoetingen met en binnen het netwerk van de partners van het initiatief.

Radio Kootwijk

Radio Kootwijk

Uitreiking Young Captain Award bij Radio Kootwijk.

De gevleugelde sandaal van Hermes

Gevleugelde Sandaal van Chris Tap

Een krachtige sculptuur van Chris Tap

Als symbool voor zijn ambitie ontvangt de winnaar 'De gevleugelde sandaal van Hermes'. De Amsterdamse beeldhouwer Chris Tap maakte de sculptuur. De sandaal is het toonbeeld van iemand die tot grote hoogte stijgt. Tap vormde de voet en de vleugel met uiterste precisie. De voet straalt een enorme kracht uit.